Workshops

Gepubliceerd op 12 september 2019 om 12:50

Wat ben ik dankbaar! 
Zoveel workshops deze zomer, zoveel leuke en inspirerende mensen.

Deze zomer is langzaam de focus verlegd naar meer workshops en minder zelf vachten maken. 
Nog steeds maak ik af en toe zelf een vacht, maar het organiseren en begeleiden van de workshops vind ik zo ontzettend leuk om te doen dat de focus meer en meer die richting op gaat. Ik maak uiteraard nog wel vachten in opdracht.

 

De workshops die ik sinds dit jaar samen met de herdersvrouw heb georganiseerd waren erg leuk, de lokatie is natuurlijk prachtig midden op de hei, en de groepen waren lekker productief, wat ook wel nodig is met een grote groep van 10 mensen. We hadden mooi weer, af en toe een bui en het is leuk om te zien hoe mensen met elkaar zijn en elkaar leren kennen op zo'n dag. 
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar volgend seizoen. 
De laatste keer dit seizoen is op 12 Oktober. 

Nieuw is de workshop zitvachtje vilten, wat met grotere groepen kan dan de workshop met de grote vacht. We maken dan een kleinere vacht voor op een stoel of boomstam, van ongeveer 30x 30 cm. Deze workshop kan ik ook op lokatie komen geven, voor bijvoorbeeld een teamuitje. 

Ook wil ik special edition workshops aan gaan bieden, waar kleinschaligheid en een rustige omgeving centraal staan. Ook zal er mogelijkheid zijn even uit te rusten tussendoor op een warme plek. 

Heb je nog geen workshop gevolgd? Kom dan eens ervaren hoe leuk het is om je eigen (lokale) vacht te vilten, voor een warme winter <3 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.