Viltvrouw Hannah Christina (1985).

Een Eenvrouws bedrijf in  Eco-ambacht.

Ik laat mij inspireren door wat op mijn pad komt en combineer zingeving met praktische oplossingen voor overschot aan materialen in de wereld in verbinding met de natuur en haar cycli.


Wol is geen restproduct maar een levend organisme, wat ik in dankbaarheid voor het schaap met liefde bewerk.

 

Naast het aardse werken met mijn handen, houd ik mij bezig met persoonlijke en spirituele ontwikkeling door middel van o.a. dans en sjamanisme.
Momenteel volg ik een jaartraining Systemic Ritual, wat ik integreer in de viltceremonies waar ik mijn viltwerk meer en meer op concentreer. 

 

Daarnaast ben ik graag een inspiratiebron voor het herontdekken van oude ambachten voor (jonge) mensen, het informeren over het houden van dieren en milieu en diervriendelijk maken van natuurproducten.

 

Mensen vragen me vaak hoe ik in aanraking en gekomen met het vachtvilten.
Dit begon met het maken van meditatiekussens van gerecyclede materialen die ik meer met natuurlijke materialen wilde gaan vullen. Wol  kwam op mijn pad en is sindsdien niet meer weg te denken.

 

Het is mijn missie om de prachtige Nederlandse wol in ons kikkerlandje te houden, en samen de wereld een beetje wolliger te maken en ben constant in ontwikkeling tot uiteindelijk een volledig holistisch bedrijf. 

 

Ik leef in de natuur in het Oosten van Nederland.

 

<3