Viltvrouw Hannah Christina 

 

Een Eenvrouws bedrijf in  Eco-ambacht.

Ik laat mij inspireren door wat op mijn pad komt en combineer zingeving met praktische oplossingen voor overschot aan materialen in de wereld in verbinding met de natuur en haar cycli.


Wol is geen restproduct maar een levend organisme, wat ik in dankbaarheid voor het schaap gebruik om een prachtig eindproduct te creëren. 

 

Naast het aardse werken met mijn handen, houd ik mij bezig met persoonlijke en spirituele ontwikkeling door middel van o.a. dans en sjamanisme.
Momenteel volg ik een jaartraining Systemic Ritual, wat ik integreer in de viltceremonies.

 

Daarnaast ben ik graag een inspiratiebron voor het herontdekken van oude ambachten voor (jonge) mensen, het informeren over het houden van dieren en milieu en diervriendelijk maken van natuurproducten.

Ik ben traditioneel schapenknipster en werk als vrijwilligster bij een grote schaapskudde en sinds 2021 ben ik lerende als schapenhoedster op de heide. 

 

Het is mijn missie om de prachtige Nederlandse wol in ons kikkerlandje te houden, en samen de wereld een beetje wolliger te maken en ben constant in ontwikkeling tot een uiteindelijk volledig holistisch bedrijf. 

 

Ik leef in de natuur in het Oosten van Nederland.

 

<3