Over Mij 

 

Hannah Christina houdt zich bezig met Ecologisch ambacht onder de naam Viltvrouw. Door het hele jaar rond betrokken te zijn bij een schaapskudde staat zij heel dichtbij de schapen en leert mensen graag over het prachtige product wat de schapen ons geven; Wol.

 

Door de jaren heen werd het haar steeds duidelijker hoe verbindend de wol werkt, en hoe helend het kan zijn om met handen in het wolvet te werken en prachtige vachten vorm te geven met vilt.


Haar interesse in natuur-religies en het leven in de natuur hebben gemaakt dat zij dit graag deelt met anderen en een inspiratie bron wil zijn voor (jonge) mensen om te werken met wat voor handen is. Om zo weer iets dichterbij onszelf en de natuur te komen.

 

De laatste jaren is zij meer Ceremonieel gaan werken omdat ze overtuigd is geraakt door de kracht van ritueel werken met wol. 


Hiernaast leidt zij mensen op tot ambachtelijk Schapenknipper, het handmatig knippen van een schaap met een schaar. 

 

Het is haar missie om de prachtige Nederlandse wol in ons kikkerlandje te houden, en samen de wereld een beetje wolliger te maken. Viltvrouw is blijvend in ontwikkeling tot een uiteindelijk volledig holistisch bedrijf. 

 

Viltvrouw leeft momenteel in de natuur in het Oosten van Nederland.

 

<3