AmbachtWorkshops 

In het Viltseizoen van Maart tot en met Oktober bied Viltvrouw workshops aan. Er is een onderscheid tussen Viltceremonies en Ambachtelijke workshops.

 

Viltceremonie
In de viltceremonies gaan we een vacht vilten waar we van tevoren verbinding mee maken middels een ceremonie en zullen we overnachten op een plek in de natuur.  Off grid, in verbinding met de elementen. Er is meer ruimte voor deelcirkels en het uitspreken van wat er in je omgaat tijdens het viltproces en mogelijkheid tot reflectie en stilte. De rituelen die we doen komen voort uit het Sjamanisme en systemisch werk. Je gaat na deze workshop met je eigen gemaakte vacht naar onder je arm naar huis. De viltceremonies hebben verschillende thema's en worden beschreven in de Agenda. 

 

Ambachtelijke viltworkshop
In deze workshop leer je de techniek van het vilten van een (grote) schapenvacht en ga je met je eigen gemaakte vacht naar huis.

Er is deze dag de tijd en ruimte voor vragen over de techniek en je leert deze op een manier zodat je het voortaan zelfstandig thuis kan doen. Deze workshops vinden plaats op de prachtige boerderij met een theetuin. 

Tussen de middag krijgen we een lunch verzorgd door het theehuis. 
De workshop is van 11.00 tot uiterlijk 16.00 uur. 
Een gegarandeerd inspirerende dag! 
Je vindt deze workshops in de Agenda. 

 

 

Workshop Zitvachtje (ook geschikt voor kinderen)
In de workshop Zitvachtje maak je een schapenvacht van ongeveer 30x30 cm, die we met de hand vilten. In deze workshops is er ruimte tot 12 personen/kinderen  en kan op eigen lokatie plaatsvinden. Deze workshop is heel geschikt voor een teamuitje of vrijgezellenfeestje. Of als activiteit bij een Natuurcentrum. 


Kosten 45 euro pp inclusief materialen. Duur van de workshop is een dagdeel. 

Vragen of opgave graag via het contactformulier. 

Deze workshops worden gegeven in omgeving Arnhem of op een zelfgekozen lokatie. 

 

Viltvrouw geeft uiteraard ook mogelijkheid tot het aanschaffen van een cadeaubon.